THE CHALLENGE

Cideyeg have collaborated with TXELL MIRAS®, a fashion designer from Barcelona, to create a new dress for her brand collection rococont, the folding card board dress. Cideyeg, made the challenge working and collaborating side by side with Txell Miras®

Play Video

THE CHALLENGE

Cideyeg have collaborated with TXELL MIRAS®, a fashion designer from Barcelona, to create a new dress for her brand collection rococont, the folding card board dress. Cideyeg, made the challenge working and collaborating side by side with Txell Miras®

Play Video

Cideyeg

CIDEYEG som una indstria grfica especialitzada en el Disseny d'Envasos i Creacions en Arts Grfiques. I com tota empresa tenim una histria: l'any 1972 es va fundar l'empresa Estudios Grficos i anys ms tard aquesta mateixa empresa va comprar Envases Grficos. Al cap d'uns anys, al 1992, les dues companyies es van fusionar i van formar l'actual CIDEYEG, S.A., la qual disposa de capital 100% familiar. Actualment, gran part del volum del nostre negoci es concentra a Catalunya, tot i que a CIDEYEG tamb treballem pel mercat nacional i pasos de la comunitat europea.

Gaudim de mes de 10.000 m2 d'installacions on mes de 125 professionals altament qualificats treballem les 24 hores del dia creant i desenvolupant solucions innovadores per a cada client. Mantenim sempre els elevats nivells de qualitat exigida pels nostres clients, com aix ho certifica la norma ISO 9001, aplicant les tecnologies ms avanades en la creaci de cada envs per a que sigui nic.

CIDEYEG est orientada cap a uns principis de funcionament fixats, com sn:

  • Satisfer les activitats explcites i implcites del client.

  • Motivar als treballadors cap a la productivitat, inculcant sempre els principis de qualitat, bon servei, preocupaci pel medi ambient i flexibilitat.

A ms, la nostra filosofia es compromet amb la minimitzaci dels residus que generem, l'estalvi energtic i l's sostenible de les matries primeres. A CIDEYEG potenciem la formaci peridica dels treballadors amb programes i cursos, aix com tamb collaborem amb diverses entitats en la formaci laboral en prctiques.

QUALITAT I BON SERVEI

Cideyeg va nixer ara ja fa 50 anys, quan Salvador Vilanova, fundador de la companyia, va comenar el seu viatge en el sector de les arts grfiques.

El 1972 Salvador Vilanova va crear Estudios Graficos, anys ms tard l'empresa es va fusionar amb Envases Graficos. La empresa va crixer, i s va desplaar a Avinguda del Valls, en aquell moment va convertir-se en CIDEYEG

Compaia Industrial de Estudios y Envases Grficos (1992)

Salvador Vilanova el seu fundador a impregnat l'empresa del seu saber fer, l'esfor, la persistncia i la versatilitat, aix s com avui dia, Cideyeg, segueix treballant amb 50 anys d'experincia en el sector.

QUALITAT I BON SERVEI

CIDEYEG disposa d'un laboratori de tintes punt,12.000 m2 de superfcie productora, 22 cossos d'impressi, un parc d'encunyadores ibriques d'ltima generaci , I un equip d'encoladores de gran versatilitat per a crear un Packaging de gran valor afegit. Descrrega aqu el nostre catleg

IMAGINACIÓ

La lnia dels nostres productes s tan gran com la imaginaci del nostres clients ja que anem de la m i els ajudem i assessorem per crear el packaging ms noveds.

Procs de Producci


Dissenyem el prototip ideal per a cada projecte, previ a la creaci de lenvs, amb els equips de maquetaci ms moderns.


La nostra sala de pre impressi preparada amb la ltima tecnloga de AGFA, amb el model, AVALON N8 -24, ens permet alimentar 23 cossos d?impressi. En la impressi Offset, la planxa s un del actius ms importants per aix, realitzem ms de 1.500 planxes mensuals.


Secci destinada a la preparaci a mida del material per comenar a ser utilitzat sempre i quan no hagi estat demanat a mida exacta. Tamb s?encarrega del tall individual dels diferents processos de fabricaci d?alguns productes com ara: dptics, trptics, etc. i molt especialment pels fulletons de Farmcia i Parafarmcia, pel seu posterior plegat.


El laboratori de Cideyeg, amb un funcionament de 16 hores diaries, ens permet agilitzar les proves de impressi dels nostres clients aix com generar pantones a mida, i la alimentaci de tintes per els 23 cossos d?impressi i verns. Amb els dispensings de tinta UVI i Convencional que complementem amb un software especialitzat ens permet realitzar la majoria de tintes offset que existeixen al mercat, aix com estalviar i consumir noms el consumible necessari per ala producci mes ptima per les feines del nostres clients.


Cideyeg disposa en la actualitat de 17 cosses d impressi de 75X105, i 6 cossos de 60X74, amb els que podem imprimir tinta tant UVi com Convencional, distribuda en 4 mquina que cada una d aquestes te el seu cos de verns. El parc te un ampli ventall d avantatges, l agilitat, la rapidesa i la qualitat en son uns d ells i aix es el que creiem que mereixen les feines dels nostres clients.


Estampaci per calor de la pellcula d alumini metallitzat de diferents colors, tant en brillant com en mate, a una temperatura aproximada de 120 amb un grossor d unes 12 micres, donant-li un acabat i una qualitat excepcionals al producte.


Disposem de 5 encunyadores totalment automtiques, equipades amb sistema de desfullar (expulsi del retall del cartr sobrant) i de separaci de poses (separaci dels envasos en unitats individuals a partir dels fulls de cartr imprs), cosa que ens permet una elevada capacitat productiva, agilitat i rapidesa. Tamb comptem amb branques trmiques per al processament d envasos fabricats en plstic.


Collocaci de finestretes de P.V.C o P.E.T. en els envasos, que a travs d aquesta mateixa permet una visi del producte intern, alhora que dna una elevada qualitat a l envs.


Disposem d un ampli ventall d engomadores especialitzades en: laboratori, camiseria, fons automtic, laboratori + penjador, carpeteria, 4 punts, etc. Tamb disposem d un equip doble d impressi INKJET per a codis incrementals, amb tinta negra o invisible tant per a l interior com a l exterior de l envs. Assegurem una correcta fase d engomat grcies a l equip de plasma adaptat a qualsevol de les nostres engomadores.


Secci destinada a l execuci d alguns processos d acabat auxiliar en alguns dels productes que fabriquem, aix com la preparaci i picking del producte final. Es a dir, la preparaci del gnere per a la seva posterior entrega al client amb la mxima rapidesa i eficcia que es mereixen tots els nostres clients.


Disposem per altra banda de personal especfic i dedicat a vetllar per al compliment de la norma de qualitat UNE EN ISO 9001. Aquest personal s encarrega de passar el control de qualitat final als nostres productes, just abans de la seva expedici i realitza inspeccions i controls aleatoris durant els processos de producci especfics de cada rea.


Per a totes les entregues que realitzem als nostres clients, CIDEYEG disposa d una flota de camions prpia per assegurar-nos el perfecte estat d entrega del gnere i, alhora, sense escatimar esforos per a satisfer les demandes dels nostres clients.


Ms de 3.000 m2 ens permeten emmagatzemar tota la matria primera i els productes ja acabats. Agilitzem aix el procs d entrega, aix com tamb controlem el material rebut, el disponible i l entregat, i ho fem amb gran eficcia.

Productes

Certificats
Contacte


Direcci: Avinguda del Valls, 1 08228 Terrassa, Barcelona

Telfon: 93 786 02 26

Fax: 93 786 49 15

cideyeg@cideyeg.es