Cideyeg Packaging aconsegueix la certificació ISO 14 001: 2015 reafirmant-se en el seu compromís amb el medi ambient

Cideyeg Packaging aconsegueix la certificació ISO 14 001: 2015 reafirmant-se en el seu compromís amb el medi ambient 

 

Com a fabricants d’estoigeria i packs de cartó compacte tenim una gran responsabilitat per minimitzar el nostre impacte i promoure pràctiques sostenibles en tota la cadena de subministraments. Per aquesta raó, l’obtenció de la certificació ISO 14 001: 2015 representa una fita molt significativa per tots els departaments de l’empresa. Juntament amb la ja aconseguida ISO 9 001, relativa a la gestió de la qualitat, són la resposta a la visió que fa anys perseguim: “Vestir els teus productes amb material de qualitat i valors sostenibles”. D’aquesta manera, la certificació internacional ISO 14 001: 2015 és un testimoni dels esforços constants per aconseguir aquest objectiu.

La certificació internacional ISO 14 001: 2015 és un testimoni

dels esforços constants per aconseguir aquest objectiu.

Una de les nostres missions és no comprometre les generacions futures. Per aquesta raó, i en línia amb les accions d’estratègia de sostenibilitat, comptem amb els avals més reconeguts en matèria de gestió forestal responsable i controlada; el FSC i el PEFC. Amb aquestes certificacions garantim una matèria primera de qualitat que protegeix la biosfera i els seus ecosistemes naturals.

Beneficis de la certificació ISO 14 001: 2015

La implementació d’un sistema de gestió ambiental sòlid, estructurat i basat amb la norma ISO 14 001: 2015 ens permet identificar àrees de millora i establir objectius mediambientals clars. A la vegada que suposa una sèrie de beneficis que reafirmen el nostre compromís amb la sostenibilitat i amb els nostres clients:

 

 

 

 

 

Compromís amb la sostenibilitat

Un dels pilars de la nostra cultura empresarial és minimitzar la petjada de carboni de totes les nostres activitats productives. Per aquesta raó, fa anys que només operem en l’àmbit europeu. És a dir, tots els proveïdors que formen part del procés de producció dels embalatges operen dins del continent. D’aquesta manera, els packs que surten del nostre magatzem tenen un compromís mediambiental certificat.

En l’article “Com saber si el packaging dels productes que consumeixes respecte el medi ambient” destapàvem els 4 aspectes bàsics a tenir en compte a l’hora de distingir un producte amb un pack conscientment sostenible d’un altre que no ho és. Entre ells, que estigui avalat per les certificacions FSC i PEFC; que garanteixen que no hi ha hagut una tala desmesurada d’arbres durant el procés d’obtenció del paper i el cartó, matèria primera imprescindible per la producció de packaging.

D’aquesta manera, els nostres clients poden confiar en que tots els productes compleixen amb les millors pràctiques en termes de sostenibilitat i que treballem constantment per minimitzar l’impacte ambiental durant el procés de producció i el seu subministrament.

La implementació d’un sistema de gestió ambiental sòlid, estructurat

i basat amb la norma ISO 14 001: 2015 ens permet identificar àrees de millora

i establir objectius mediambientals clars.