Produïm packaging a mida amb compromís medi ambiental certificat

 

Produïm packaging a mida amb compromís medi ambiental certificat

El 2022 va de la ma d’una forta tendència sostenible estesa a tota la societat i en els àmbits empresarials. El pas de la Covid-19 a les nostres vides ens ha fet prendre consciència (encara més) de la importància de cuidar el nostre entorn i el planeta. El consumidor espera que siguin les organitzacions qui liderin el canvi cap a un món més sostenible per tots. I, això fa que augmenti l’exigència i el grau de responsabilitat.

La reutilització dels materials, reduir la petjada de carboni o la gestió forestal controlada són alguns dels reptes que planteja la nova normalitat. I és just en aquest escenari on donem resposta des de fa anys. Ens preocupa el futur de les pròximes generacions i creiem que som el resultat de les nostres accions, per això, tots els nostres proveïdors de matèries primeres estan certificats per les organitzacions internacionals FSC i PEFC.

Sabem que no hi ha dues oportunitats per una primera impressió, per això, el nostre repte segueix sent acompanyar-te i assessorar-te durant tot el procés de producció i crear el packaging idoni per destacar els teus productes en el lineal. A més, el creem a base de paper i cartó sostenible provinent de boscos gestionats de forma controlada i d’origen europeu per complir amb les expectatives del consumidor. Perquè els valors de la marca van de la mà amb els del seu packaging.

Tots els nostres proveïdors de matèries primeres estan certificats per les organitzacions internacionals FSC i PEFC.

Cuidem els nostres boscos

Un dels pilars de la nostra cultura empresarial és minimitzar la petjada de carboni en les nostres activitats. Per això, només operem en l’àmbit europeu. És a dir, tots els proveïdors que formen part del procés de producció del packaging estan dins del continent. D’aquesta manera, els packs que surten del nostre magatzem tenen un compromís mediambiental.

Creiem amb un equilibri ecològic real: Un dels pilars de la nostra cultura empresarial és minimitzar la petjada de carboni en les nostres activitats. Per això, els materials utilitzats per la creació de packs estan certificats per les organitzacions FSC i PEFC que garanteixen una gestió forestal responsable i controlada. Una de les nostres missions és no comprometre les generacions futures, per això, garantim una cura i protecció de la biosfera del nostre entorn. Com a empresa tenim el compromís de minimitzar l’impacte ambiental, secundar l’economia de proximitat i respectar els aspectes socials econòmics.

Vestim els teus productes amb material de qualitat i valors sostenibles

El paper és la nostra matèria primera i el vestit del teu producte. L’objectiu final és sumar-nos per a destacar en el lineal amb qualitat, disseny i valors sostenibles. Estem compromesos amb el planeta i les persones. Per això, donem suport a l’organització benèfica World Land Trust que treballa per gestionar i protegir els ecosistemes naturals de l’entorn i les espècies en perill d’extinció. A més de reduir l’impacte de carboni. Gràcies a la nostra aportació, el darrer any han protegit fins a 9.314m2 de bosc tropical amenaçat i en els pròxims mesos tenim previst protegir-ne més.

“El nostre repte és ajudar a tots els nostres clients que aconsegueixin els seus objectius de sostenibilitat”.