Col·laborem amb la primera edició del Latent Fest!

 

Col·laborem amb la primera edició del Latent Fest!

A Cideyeg ens agrada col·laborar amb iniciatives que neixen a la ciutat de Terrassa. És per això que el passat 4, 5, 6 i 7 de novembre vam participar amb la producció de les caixes que s’entregaven a mode de “welcome pack” a tots els assistents a les jornades i activitats que organitzaven des del Latent Fest, el Festival del talent emergent de Terrassa. Durant els quatre dies es van organitzar, en diferents punts de la ciutat, tallers i conferències dins del marc del disseny, la creativitat i el talent emergent. Les jornades van comptar amb la presència de l’il·lustrador terrassenc Conrad Roset; la dissenyadora gràfica experta en packaging de producte, Ingrid Picanyol; empreses audiovisuals locals com La Rectoria o Javier Jaén, l’artista responsable de la portada de l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar, “Madres Paralelas” entre d’altres professionals amb un gran recorregut en el sector.

Un pack a mida, uniforme i amb relleus que imitaven les sensacions que han acompanyat al llarg de tot el Festival.

El repte que teníem davant era alt: simular la imatge corporativa, caracteritzada per tenir molta personalitat, moviment i dinamisme, a la caixa on succeïa tot. El resultat? Un pack a mida, uniforme i amb relleus que imitaven les sensacions que han acompanyat al llarg de tot el Festival.

A més, gràcies al nostre compromís amb el medi ambient i les pràctiques empresarials sostenibles, hem aprofitat la col·laboració per apropar-nos a tots els assistents: en total més de tres-cents entre estudiants, professionals i ciutadans, amb una caixa que es van poder emportar a casa i reutilitzar una vegada va finalitzar la jornada.