Estrenem imatge corporativa i nova web!

 

Estrenem imatge corporativa i nova web!

Reinventar-se o morir. Que vivim en un context altament canviant, que estem connectats 24/7 i que la digitalització de les coses domina el nostre dia a dia no és cap novetat. Per això, canviem les preguntes a totes les respostes i fem un rentat de cara a la nostre imatge corporativa amb l’objectiu de donar resposta als reptes del mercat actual.

Desprès d’enfrontar-nos a una pandèmia on ens va posar a prova a tots, vam observar la necessitat de fer un pas endavant, d’evolucionar al ritme que ho feia el sector i la societat. Portàvem més de deu anys sota una imatge corporativa que ja no ens definia. Com a empresa líder de producció de packaging de cartó a mida i amb compromís pel medi ambient, vam veure la necessitat d’estar a l’alçada dels nostres clients. Mantenint l’essència i els mateixos valors dels nostres inicis, ara ja farà 60 anys, estrenem nova imatge.

Es tracta d’un redisseny formal que inclou la creació d’una tipografia nova que aporta un plus de personalitat a la marca. A més, li hem donat una volta al símbol “EG” que significa “Estudis Gràfics” i que és el que més ens caracteritza: ara és més minimalista i ens permet utilitzar-lo com a distintiu de la marca.

Una altra de les novetats és la presentació d’un nou color corporatiu: el beix. Aquest últim punt, representa un dels nostres reptes pels pròxims anys perquè ens preocupa el planeta que deixem a les generacions futures.

La combinació d’aquest color, que ens recorda a la nostra matèria primera; el cartó, combina a la perfecció amb l’actual granat, ara pujat de to però que manté la professionalitat, el record i el compromís des de 1.972.