2022: 60 anys vestint productes

 

Ha plogut molt des de que Salvador Vilanova, fundador i ànima de Cideyeg, va crear la Companyia Industrial d’Envasos i Estudis Gràfics amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de la Terrassa industrial d’aquell moment.

El sector ha evolucionat molt, igual que també ho ha fet el context i la societat, però, el nostre ADN es manté intacte com el primer dia. El knowhow s’ha transmès de generació en generació vestint productes i ajudant a les marques a transmetre la seva imatge amb solucions innovadores.

Aquest any, però, és especial: complim 60 anys de lideratge en el sector de les arts gràfiques creant el packaging perfecte per grans marques del sector de l’alta cosmètica, perfumeria, farmàcia, alimentació i tèxtil. El nostre repte? Destacar els productes dels nostres clients en el lineal, la majoria, fidels des dels inicis.

Aquest any, però, és especial: complim 60 anys de lideratge

en el sector de les arts gràfiques i el packaging.

2022: 60 anys vestint productes

El lema “vestim els teus productes” defineix la nostra raó de ser. Treballem, no només per protegir-lo, sinó també, per dotar de valor la marca, diferenciar-lo de la competència i destacar-lo en el lineal.

El món ha fet un gir de 180º, i, tot i conservar el nostre “ADN marca de la casa” escoltem les necessitats dels clients i del mercat, observem les noves tendències i ens avancem per anar un pas més enllà. A més, la qualitat del pack és un dels nostres valors més diferencials i apreciats pels clients. Per això, any rere any invertim amb nova maquinaria que ens ajuda a optimitzar el procés de producció i a millorar els acabats. Ens agrada estar a la Vanguardia de la tecnologia per oferir el packaging més innovador.

Ens preocupa el futur que deixem a les pròximes generacions i la salut del planeta, per això, al llarg dels anys hem sumat pràctiques sostenibles a les nostres activitats per reduir la petjada ambiental. Així mateix, promovem una gestió forestal sostenible i conservem l’entorn dels ecosistemes. Per tant, “vestim els teus productes amb material de qualitat i valors sostenibles” és el resultat de tota la trajectòria i evolució empresarial i en el sector al llarg d’aquests 60 anys.