Vestim els teus productes amb material de qualitat i valors sostenibles.

Vestim els teus productes amb material de qualitat i valors sostenibles.

El nostre repte és ajudar a tots els nostres clients a que aconsegueixin els seus objectius de sostenibilitat. Per aquesta raó, només treballem amb proveïdors europeus. Així reduïm la petjada de carboni en totes les activitats.

Optimitzem els materials i disposem de cartó reciclat per fabricar envasos més ecològics i donar-li una segona vida a la matèria primera. Ens preocupa el futur de les pròximes generacions. Sabem que les accions d’avui tindran les seves conseqüències demà. Per això, estem compromesos amb el planeta i el medi ambient: prioritzem treballar amb subministradors que protegeixen i conserven els ecosistemes naturals a la vegada que promouen i garanteixen una gestió forestal sostenible sense una tala desmesurada d’arbres.

El paper és la nostra matèria primera i el vestit del teu producte. L’objectiu final és sumar-nos per destacar en el lineal amb qualitat, disseny i valors sostenibles. Comptem amb avals com el FSC, PEFC i el World Land Trust (WLT) que avalen totes aquestes pràctiques.

A més, tenim el privilegi de dir que som els primers a nivell estatal en estar certificats amb l’aval WLT, el que significa que, gràcies a les nostres aportacions anuals ajudem a l’entitat a plantar arbres per tot el món.