Produïm packaging a mida i amb gran valor afegit per destacar els teus productes en el lineal.

 

Produïm packaging a mida i amb gran valor afegit per destacar els teus productes en el lineal

L’abril de l’any que ve complim el 60é aniversari com a líders en el sector de les arts gràfiques i el packaging. Més de mig segle oferint serveis i un plus d’assessorament personalitzat perquè els clients, principalment del sector de la cosmètica, perfumeria i farmàcia, destaquin en el lineal. La nostra història comença l’any 1.972 quan, Salvador Vilanova va fundar “Estudis Gràfics”. 20 anys més tard, al 1.992, es va fusionar amb “Envasos gràfics” formant l’actual Companyia Industrial d’Envasos i Estudis Gràfics (Cideyeg). Avui comptem amb més de 10.000m2 d’instal·lacions i un equip de 125 professionals altament qualificats que desenvolupen solucions innovadores per a cada projecte i client.

Som una indústria gràfica especialitzada en cartonet compacte i amb compromís pel medi ambient.

Treballem per aportar al client un packaging amb un gran valor afegit: ja sigui per la qualitat de la impressió, els relleus, el disseny, els acabats… hem evolucionat al ritme que ho feia el sector. Els reptes són cada vegada més exigents i els estoigs més elaborats. Marquem la diferència fent el que sabem fer: vestim els teus productes amb material de qualitat i valors sostenibles. Ens preocupa el medi ambient, per això, només treballem amb proveïdors europeus que ens permeten reduir la petjada de carboni. A més, comptem amb avals que certifiquen una correcta gestió dels boscos i els seus ecosistemes sense una tala desmesurada d’arbres.

Som una empresa familiar de tercera generació. Valors com el respecte, el compromís o la humilitat són el nostre motor i així intentem transmetre-ho en tot el procés de producció: clients, equip i resultat final.